Over Ons

We zijn distributeur van Fisher Price kinderbrillen in de Benelux. Bovendien zijn wij distributeur van Ben.x, Porto Romana en Optical.

Onze Missie

Om brillen van hoogwaardige kwaliteit en tegen een economisch gunstige prijs, met name brilmonturen voor glazen op sterkte, snel en probleemloos aan klanten en dealers te leveren in Nederland, België en Luxemburg, door de regelmatige import van deze producten. We streven ernaar om onze dealers/opticiens het hoogste niveau van klantenservice en garantieservice te bieden.

Onze Visie

Ons voornaamste doel is dat ieder kind zich veilig en op zijn gemak voelt bij het gebruik van zijn/haar eigen bril, die het kind zelf min of meer heeft ontworpen.

We streven ernaar om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen door stabiele en duurzame levering van onze producten, zodat we een wederzijds productieve en winstgevende commerciële relatie kunnen opbouwen. Op deze manier willen we een gewaardeerd bedrijf worden binnen de brillensector en onze zakelijke groei voortzetten met een groeiend momentum en een innovatieve benadering. Fisher-Price is het merk dat baby- en kinderspeelgoed produceert. Fisher-Price biedt bovendien een assortiment brillen aan, zoals zonnebrillen voor kinderen. De brillen van Fisher-Price zijn speciaal ontworpen om de ogen van kinderen te beschermen. De brillenglazen blokkeren de schadelijke UV-stralen van de zon en hebben een krasbestendige coating. De bril heeft ook een flexibel en duurzaam montuur, zodat kinderen minder snel schade oplopen tijdens het bewegen. Fisher-Price brillen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en kleuren die geschikt zijn voor baby's en peuters. Met hun kleurrijke en leuke ontwerpen waar kinderen dol op zullen zijn, zijn deze brillen een populaire keuze voor ouders die belang hechten aan de gezondheid van hun kinderen.